Kom sporten bij E.S.K.V. Attila

De jaarlijkse contributie voor Attilianen bestaat uit twee delen. Ten eerste zijn er drie soorten lidmaatschappen bij Attila.

  • Het trainingslidmaatschap is het simpelste lidmaatschap. Deze leden kunnen wekelijks meetrainen. Zij betalen €20 per jaar*.
  • Wil je een stapje verder? Dan kun je actief lid worden. Dan kun je genieten van alle borrels en activiteiten die Attila organiseert en kun je mee naar de toernooien die door andere verenigingen georganiseerd worden. Een actief lid betaalt €35 per jaar*.
  • Wil je meer korfballen bij de vereniging? Dan kun je competitielid worden. Een competitielid staat ingeschreven bij het KNKV en speelt elke week een wedstrijd, midweek of op zaterdag. Het competitielidmaatschap kost €99 per jaar*.

Ten tweede heeft elk lid van de vereniging een sportkaart nodig om in de zaal of op het veld te mogen sporten. Hiermee kun je alle sporten in het studentensportcentrum beoefenen. De kosten voor een sportkaart verschillen per student. Zoek op wat voor jou geldt op de site van het studenten sportcentrum (KLIK HIER).

*Dit zijn de prijzen voor het seizoen 2019-2020.