Welkom bij de sponsorpagina van Eindhovense Studenten KorfbalVereniging Attila. Attila is een actieve vereniging bestaande uit ongeveer 65 leden uit het studentenleven van Eindhoven. Daarnaast is er een goede band met de oud-leden en worden er ook activiteiten georganiseerd waar een groter publiek van niet-korfballende deelnemers welkom is. Bij Attila staan wij open voor het vergroten van naamsbekendheid van bedrijven uit deze doelgroepen. Voor het bespreken van de sponsormogelijkheden raden wij aan een e-mail te sturen naar sponsoring@eskvattila.nl, op deze manier kan er goed gekeken worden wat voor sponsoring voor uw bedrijf geschikt is. Hieronder is een overzicht van een aantal van de sponsormogelijkheden te vinden.

Shirt bedrukking

Het is mogelijk om wedstrijdshirts voor de teams uit de weekendcompetitie te sponsoren voor meerdere jaren. Daarnaast beschikken wij over een groot aantal nieuwe toernooishirts die gedragen worden tijdens de vele studentenkorfbaltoernooien door het jaar heen. Hier is ook shirtsponsoring mogelijk.

Wedstrijden

Bij competitiewedstrijden zijn er mogelijkheden voor sponsoring door middel van sponsorborden langs het veld, spandoeken die bij de wedstrijd worden opgehangen of de korven kunnen bijvoorbeeld bedrukt worden (deze zullen dan ook tijdens trainingen gebruikt worden).

Attila Tournament

Attila organiseert jaarlijks het grootste internationale studentenkorfbaltoernooi ter wereld, met ieder jaar ongeveer 600 deelnemers. Dit is een mooi mogelijkheid om uw bedrijf nog meer op de kaart te zetten en hier zijn vele opties mogelijk.

Digitale sponsoring

Digitale sponsoring is ook mogelijk doormiddel van sponsoring op de website, in het clubblad van Attila genaamd “De (U)itlaat” en in de maandelijkse nieuwsbrief.

Natuurlijk zijn de genoemde opties niet alle mogelijkheden die wij te bieden hebben, neem alstublieft contact op met de sponsorcommissie via sponsoring@eskvattila.nl voor meer informatie, wij helpen u graag!

Sponsorpakketten

Wij werken graag met sponsorpakketten die bestaan uit combinaties van verschillende sponsormogelijkheden. De sponsorpakketten kunnen op maat samengesteld worden naar uw wens. Door van deze pakketten gebruik te maken kunnen wij de sponsoring voordeliger aanbieden door korting te geven op het tarief.